">Da li ću imati dece i zašto ne mogu da zatrudnim || Proročica Mila
Skip to content Skip to footer

Da li ću imati dece i da li ću se uopšte udati, svako od nas pitao se barem jednom. Nažalost, kada i posle mnogo vremena nemamo odgovor na ovo pitanje, jasno je da nešto nije kako treba. Tada stvari što pre treba menjati, da se kasnije ne bismo gorko kajali.

U ljudskoj je prirodi da teži ka produžetku vrste. Potreba da imamo potomstvo i prenesemo svoje gene na nove generacije stara je koliko i svet. Dok je za neke ostvarivanje u ulozi roditelja nešto prirodno i lako, za druge je ono izvor velike tuge i nesreće. Sve je više parova koji ne mogu da dobiju potomstvo onda kada to žele. Meseci prolaze, godine se nižu, i dok trepneš, shvatiš da je vreme otišlo u nepovrat.

Kuća bez dece je pusta i prazna. Tamo gde se ne čuje dečiji smeh, zatreće se loza i prekinuti porodično stablo. Proricanje sudbine pomoći će vam da bolje sagledate ono što vas čeka u budućnosti i preduzmete sve što je u vašoj moći da ostvarite cilj.

Zašto je život nepravedan?

Uprkos želji da dobiju decu koju će voleti više od sebe, neki parovi jednostavno ne mogu da imaju naslednike. Iz dana u dan svedoci smo da je nekima dat blagoslov koji nikako nisu zaslužili. Koliko puta ste videli da neko ne zna da vaspita svoje dete ili se prema njemu ponaša nasilno i agresivno? Nekome deca služe za istresanje i maltretiranje, a oni koji bi im poklonili svoje srce i dušu, ne mogu da ih dobiju.

Da li ću imati dece, Proročica MIla

Zašto je život tako nepravedan? Blagosloveno stanje nije nešto što je svima dato i ne treba ga uzimati zdravo za gotovo. Mnogi su se ogrešili time što su nekada naškodili plodu u utrobi. Nemogućnost da ponovo začnu novi život kazna je za taj neljudski postupak.

Ima i onih koji slepo žele da dobiju muško dete smatrajući da je samo sin pravi naslednik. Ovo je velika greška i greh. Žensko dete zaslužuje podjednaku pažnju i ljubav svojih roditelja. Ženska deca ni po čemu nisu manje vredna ni loša. Da nema ženskog roda, ne bi bilo ni rađanja.

Više je stvari zbog kojih neko ne može da ostane u drugom stanju. Ponekad, u pitanju mogu biti ozbiljni medicinski razlozi, ali mnogo češće, razlog je bacanje uroka i crna magija. Ukoliko je neko bacio čini na vas, teško ćete sami uspeti da se izbavite i rešite problem. Najbolje je da se za pomoć obratite osobi koja dokazano pomaže u skidanju uroka.

Veliki broj ljudi žudi da sretne svoju drugu polovinu. Oni mogu biti ljubomorni na skladnu vezu koja postoji između vas i vašeg partnera. Zavidni i zli, poželeće da razore vašu sreću time što će činima pokušati da vas rastave ili otežaju dobijanje deteta. Zna se da je jalovost mnogo puta dovela do razvoda i nemojte dozvoliti da slična situacija i vas zadesi.

Da li ću imati dece ili sam osuđena na starost u samoći?

Nema težeg doba od starosti, a ako je provodimo u samoći, onda je još teža. Nema ko da nam dođe, da nas obiđe i razgovorom razonodi. U nabavku moramo sami, na lekarske kontrole sami, sami smo u svemu.

Da li ću imati dece, Proročica MIla

Ne mora tako da bude! Ako na vreme mislimo o danima koji su pred nama, možemo promeniti sudbinu.

Uz savete i uputstva onih koji proriču sudbinu, skidaju uroke imaju poseban dar, lako ćemo naći izlaz iz tunela. Idealno bi bilo da nabavimo i amajliju koja će nas zaštiti od negativnih uticaja onih koji nam ne žele dobro.

Ako ni ti nemaš mira i pitaš se Da li ću imati dece, ne oklevaj, pozovi Proročicu Milu. Uveri se da je ona prava osoba koja ti može pomoći. Zahvaljujući njoj, spaseni su mnogi brakovi i rođena mnoga deca. 

Add Comment